Vizitele externe ale anului 1998

18 dec. 1998

Vizită la Londra, Bruxelles, Amsterdam și Haga, 14-24 martie

14-17 martie ASR Principesa Moștenitoare Margareta a participat la o serie de întâlniri ale Trustului Margareta a României din Londra.
18 martie La Bruxelles, dl Radu Duda a susținut un spectacol cu Scrisorile lui Mihai Eminescu la Teatrul Poem.
19 martie La Bruxelles, dl Radu Duda a susținut un spectacol cu poezii de George Bacovia la Teatrul Poem.
20 martie La Teatrul Poem din Bruxelles, dl Radu Duda a participat la lansarea cărții L’ame du masque.
22-23 martie La Haga și Amsterdam ASR Principesa Moștenitoare Margareta a participat la o serie de întâlniri în beneficiul Fundației Principesa Margareta a României.

Vizită la Bruxelles și Geneva, 18 aprilie – 1 mai
Dl Radu Duda a susținut o serie de reprezentații la Teatrul Poem cu piesa “Salomeea” de Oscar Wilde.
7 mai 1998 Lansarea volumului L’Ame du masque la Hotelul Beau Rivage din Geneva.

19 mai – 4 iunie 1998 – Vizită în Statele Unite ale Americii
New York și Washington D.C.

ASR Principesa Moștenitoare Margareta a participat la o amplă de întâlniri și evenimente publice în beneficiul Fundației Principesa Margareta a României.
În seara de 28 mai, la New York, a avut loc gala de binefacere a Fundației Principesa Margareta a României din SUA.

Vizită în Franța, 9-11 iunie 1998

Cu prilejul Nunții de Aur a Majestăților Lor Regele Mihai și Regina Ana, autoritățile Departamentului Vendee au organizat o serie de evenimente publice în onoarea cuplului regal român.

Vizită în Belgia, 16-19 iulie 1998

La Castelul Corroy, dl Radu Duda a susținut un spectacol cu Scrisorile lui Mihai Eminescu.
La Bruxelles și Nantes, ASR Principesa Moștenitoare Margareta a avut o serie de întâlniri pentru proiectele viitoare ale Fundației Principesa Margareta a României din Belgia.

Vizită privată în Tunisia, 1-10 august

La invitația dlui Frederic Mitterrand, ASR Principesa Moștenitoare și dl Radu Duda au efectuat o vizită cu caracter privat în Tunisia.

Vizită în Belgia, 11-17 octombrie

Dl Radu Duda a susținut o serie de reprezentații cu “Inventatorul iubirii” de Gherasim Luca la Teatrul Poem din Bruxelles.

Vizită în Franța, 18 octombrie – 24 noiembrie

La Teatrul Moliere din Paris, dl Radu Duda a susținut o serie de reprezentații cu “Inventatorul iubirii” de Gherasim Luca.

Vizită în Marea Britanie, 12-16 noiembrie

La reședința regală de la Highgrove, ASR Principesa Moștenitoare și dl Radu Duda au luat parte la sărbătorirea ASR Principelui de Wales, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

Vizită în Belgia, 24-28 noiembrie

Cuplul principal a luat parte la Gala Fundației Principesa Margareta a României la Teatrul Regal din Namur. Au fost prezenți la gală Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, precum și ASR Principele Lorenz al Belgiei.

Vizită în Franța, 9-11 decembrie
La Cercle Interalie din Paris, ASR Principesa Moștenitoare a susținut o conferință despre România

Vizită în Germania, 16-18 decembrie

Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, alături de ASR Principesa Moștenitoare Margareta și de dl Radu Duda, au efectuat o vizită privată la Familia Regală de Baden și la Familia Princiară de Hohenzollern.
La Sigmaringen, Familia Regală română a fost invitată de Principele Suveran al Casei de Hohenzollern, Alteța Sa Principele Friedrich-Wilhelm, care a transmis Regelui Mihai I decizia sa de a conferi dlui Radu Duda titlul de Principe de Holenzollern-Veringen. Cu același prilej, Regele Mihai a conferit dlui Radu Duda apelativul de Alteță.