Expoziția Regală “Palatul Elisabeta”

Expoziția Regală “Palatul Elisabeta” va fi deschisă în următoarele perioade:

26, 27 și 28 noiembrie 2021

1 decembrie 2021

3, 4 și 5 decembrie 2021

10, 11 și 12 decembrie 2021

Palatul va fi deschis în zilele menționate mai sus, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.

Accesul vizitatorilor va fi permis doar în baza unuia din următoarele documente:

            • Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.

            • Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar sau numerar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.

Se pot vizita Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare. Poate fi vizitată grădina palatului, iar la finalul turului, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul. Menționați dacă doriți asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup și – eventual – dacă doriți ca prezentarea Palatului Elisabeta să fie făcută în limba engleză sau franceză.

Tarifele suplimentare pentru ghid în limba engleză sau franceză: 160 RON/grup.

Pentru fotografierea profesională, realizată cu blitz sau trepied, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 1.000 lei / oră.

Pentru filmarea profesională, realizată cu camera de luat vederi, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 2.500 lei / oră.

Expoziția Regală “Palatul Elisabeta” este un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.