Expoziția Regală “Palatul Elisabeta”

Expoziția Regală de la Palatul Elisabeta este deschisă în următoarele perioade:

17 – 26 septembrie 2021

26 octombrie – 8 noiembrie 2021

Programul săptămânal pentru vizitatori este vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.

Se pot vizita palatul, grădina și magazinul de suveniruri.

Magazinul de suveniruri s-a deschis în ziua de 10 Mai 2021, iar vizitatorii îl pot vedea după turul palatului și turul grădinii.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.

Pentru fotografierea profesională, realizată cu blitz sau trepied, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 1.000 lei / oră.

Pentru filmarea profesională, realizată cu camera de luat vederi, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 2.500 lei / oră.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul. Menționați dacă doriți asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup și – eventual – dacă doriți ca prezentarea Palatului Elisabeta să fie făcută în limba engleză sau franceză.

Tarifele suplimentare pentru ghid în limba engleză sau franceză: 160 RON/grup.

Expoziția are un caracter permanent și va fi deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an. Ea este un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.