Vizitele externe ale anului 1996

18 dec. 1996

Vizită în Iordania, septembrie 1996

În zilele de 22 septembrie – 6 octombrie 1996, la invitația Altețelor Lor Regale Principele Moștenitor El Hassan și Principesa Moștenitoare Sarvath, Alteța Sa Regală Principesa Margareta și dl Radu Duda au vizitat Regatul Hașemit al Iordaniei, unde au petrecut luna de miere.

Cuplul princiar a vizitat Amman, Muntele Nebo, orașul Jerash, orașul Madaba, Marea Moartă, defileul de la Petra și orașul Aqaba.

Vizită în Belgia, noiembrie 1996

În zilele de 6 – 17 noiembrie 1996, Alteța Sa Regală Principesa Margareta s-a aflat la Bruxelles, unde dl Radu Duda a interpretat o serie de reprezentații cu piesa “Inventatorul iubirii” de Gherasim Luca, la Teatrul Poem.

Vizită în Marea Britanie, noiembrie 1996

În zilele de 20 – 26 noiembrie 1996, Alteța Sa Regală Principesa Margareta și dl Radu Duda s-au aflat la Londra, pentru activități ale Trustului Principesa Margareta a României din Regatul Unit.

Cu ocazia vizitei, cuplul princier s-a întâlnit cu Lordul Yehudi Menuhin, la reședința acestuia din Chester Square, și au participat la ședința Comitetului Director al Trustului.

Vizită în Marea Britanie, decembrie 1996

În zilele de 10 – 17 decembrie 1996, Alteța Sa Regală Principesa Margareta și dl Radu Duda s-au aflat la Londra, pentru activități ale Trustului Principesa Margareta a României din Regatul Unit.

Cu ocazia vizitei, cuplul princiar a luat parte, la Palatul St James’s la o gală în beneficiul Trustului Principesa Margareta a României din Regatul Unit. Gala a fost oferită de Alteța Sa Regală Principele de Wales. Seara a început cu un recital de muzică clasică și s-a încheiat cu un dineu de binefacere, la care au fost invitate 200 de personalități.