Vizită regală în județul Sibiu, septembrie 2022

24 sept. 2022

Vineri, 23 septembrie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au aflat în localitatea Apoș, județul Sibiu, la lansarea publică a campaniei de susținere a producătorilor locali.

Asociația Casa Majestății Sale și Profi încurajează produsele locale, producătorii și familiile acestora care duc mai departe rețetele tradiționale originale. 

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat târgul de produse, au stat de vorbă cu producătorii și au participat la spectacolul de muzică folk și instrumente tradiționale. 

Profi, Asociația Ambulanța pentru Monumente și The Prince’s Foundation, (oranizația fondată de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii când era principe de Wales), au contribuit la restaurarea bisericii evanghelice și a țiglăriei din localitatea Apoș, păstrând farmecul unic al locului.

Cu aproape 1 600 de magazine integrate și partener aflate în 758 de localități și cu peste 27 000 de angajati, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si cel mai mare angajator privat din România.

Pro TV