Vizita de Stat in Romania a Suveranilor suedezi, aprilie 2003

09 apr. 2003

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa – 9 aprilie 2003
Vizita de Stat in Romania a Suveranilor suedezi (8-10 aprilie 2003)


Marti 8 aprilie la pranz, AS Principele Radu, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, a insotit pe MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si pe ASR Principesa Margareta la dejunul oferit Familiei Regale a Romaniei de catre MMLL Regele Carl XVI Gustav al Suediei si Regina Silvia.

Marti 8 aprilie seara, AS Principele Radu a insotit pe MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si pe ASR Principesa Margareta la Dineul de Stat oferit la Palatul Cotroceni de Excelenta Sa Presedintele Ion Iliescu in onoarea MMLL Regele Carl XVI Gustav si Regina Silvia ai Suediei, cu ocazia Vizitei de Stat in Romania.

Miercuri 9 aprilie, ASR Principesa Margareta a Romaniei si AS Principele Radu a participat la Dejunul de lucru oferit de Excelenta Sa Dl Adrian Nastase, Prim-Ministrul roman, in onoarea MMLL Regelui Carl XVI Gustav al Suediei si Reginei Silvia.

Miercuri 9 aprilie seara, AS Principele Radu a insotit pe MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si pe ASR Principesa Margareta la Dineul oferit de MMLL Regele Carl XVI Gustav si Regina Silvia ai Suediei in onoarea Excelentei Sale Domnului Presedinte Ion Iliescu.