Vizita de Stat in Romania a Suveranilor spanioli, iunie 2003

12 iun. 2003

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa – 12 iunie 2003
Vizita de Stat in Romania a Suveranilor spanioli (11-12 iunie 2003)


Miercuri 11 iunie, ASR Principesa Margareta a Romaniei si AS Principele Radu au participat la dejunul oferit de Excelenta Sa dl Adrian Nastase, Prim-ministrul roman, in onoarea MMLL Regelui Juan Carlos I al Spaniei si Reginei Sofia.

Miercuri 11 iunie seara, AS Principele Radu a insotit pe MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si pe ASR Principesa Margareta la Dineul de Stat oferit, la Palatul Cotroceni, de Excelenta Sa Presedintele Ion Iliescu in onoarea MMLL Regelui Juan Carlos I al Spaniei si Reginei Sofia, cu ocazia Vizitei de Stat in Romania.

Joi 12 iunie dimineata, MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si ASR Principesa Margareta si AS Principele Radu, au invitat la Palatul Elisabeta, la micul dejun, pe MMLL Regele Juan Carlos I si Regina Sofia.

Joi 12 iunie, AS Principele Radu a insotit pe MMLL Regele Mihai si Regina Ana, precum si pe ASR Principesa Margareta la Dejunul oficial oferit de MMLL Regele Juan Carlos I al Spaniei si Regina Sofia in onoarea Excelentei Sale Domnului Presedinte Ion Iliescu.