Transylvania Open 2024

12 feb. 2024

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au participat duminică, 11 februarie 2024, la finala de simplu a turneului de tenis feminin Transylvania Open WTA250, desfășurată la BT Arena din Cluj-Napoca și disputată intre jucătoarea româncă Ana Bogdan și Karolina Pliskova, din Cehia. HISTOIRES ROYALES TRANSYLVANIA OPEN KAROLINA PLISKOVA ANA BOGDAN

În cadrul ceremoniei de premiere, Majestatea Sa a înmânat Marele Trofeu căștigătoarei, jucătoarea Karolina Pliskova (nr. 1 mondial în anul 2017). Jucătoarea româncă Ana Bogdan a primit trofeul finalistei și pe cel al celei mai populare jucătoare. Alese felicitări ambelor finaliste!

În încheierea turneului, au rostit discursuri domnul Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open, doamna Cristina Romero, supervizor WTA, jucatoarea Ana Bogdan si campioana turneului Karolina Pliskova.

În luna august a anului trecut, Majestatea Sa Margareta a conferit Înaltul Patronaj turneului, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Castelul Regal Săvârșin.

Transylvania Open a fost inițiat în anul 2021 și este un turneu de tenis WTA pentru jucătoare profesioniste. În ultimii ani, turneul clujean a fost desemnat de două ori cel mai bun turneu WTA250 al lumii.

Foto: ©Transylvania Open