Studenții-arhitecți la Palatul Elisabeta

12 oct. 2021

Studenți ai anului V de la Facultatea de Arhitectură și de la Facultarea de Arhitectură de Interior, însoțiți de rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, profesorul universitar Marian Moiceanu, și de decanul Facultății de Arhitectură de Interior, conferențiar universitar Oana Diaconescu, au fost primiți la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu.

Studenții au prezentat proiecte individuale pentru crearea Pavilionului din Grădina Palatului Elisabeta, o lucrare pe care Majestatea Sa dorește să o realizeze în partea de sud a grădinii, accesibilă deopotrivă vizitatorilor și invitaților Palatului Elisabeta. Majestatea Sa și Principele Radu au oferit fiecărui student participant un dar, ca o recunoaștere a generoasei și inspiratei lor contribuții la patrimoniul construit al Palatului Elisabeta.

Lucrările vor fi prezentate într-o expoziție cu caracter public la Universitatea de Arhitectură și Urbanism în cursul lunii noiembrie, iar dintre ele va fi desemnată lucrarea câștigătoare.