Seara Palatului Elisabeta dedicată Fundației Regale Margareta a României, 2024

14 iun. 2024

Joi, 13 iunie 2024, la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa a dedicat o seară fundației sale și companiiilor care au sprijinit-o cu fidelitate de-a lungul anilor. Seara este un eveniment anual. AGERPRES

Au răspuns invitației membrii Comitetului Director, angajații și voluntarii fundației, precum și câteva dintre tinerele talente sprijinite de FRMR. Înainte de eveniment, o parte a invitaților au vizitat Palatul Elisabeta. HISTOIRES ROYALES

Participanții au primit mulțumiri din partea Custodelui Coroanei, care a deschis evenimentul. Directorul executiv, domnul Mugurel Mărgărit, a trecut în revistă activitățile ultimului an, precum și aspirațiile de viitor, valorile și principiile organizației. Tineri muzicieni, bursieri ai programului național „Tinere Talente” au oferit un recital de muzică clasică.

Majestatea Sa Custodele Coroanei și tatăl său, Regele Mihai I, au creat Fundația Regală Margareta a României acum 34 de ani, în primele luni ale anului 1990, sub numele de Fundația Principesa Margareta a României.

Cu filiale în șase țări, SUA, Marea Britanie, Elveția, Belgia, Franța și România, fundația a început prin a sprijini, caritabil, social, medical și educațional, categoriile defavorizate ale României anilor 1990. Fundația este, în zilele noastre, mai puternică și mai respectată decât oricând. Proiectele ei de astăzi sunt considerate un model de viziune, spirit civic și responsabilitate socială.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale