Săptămâna la Palatul Elisabeta, 18-24 septembrie 2023

23 sept. 2023

Luni, 18 septembrie, Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit delegația sportivilor militari veterani care au reprezentat România la Jocurile Invictus de la Düsseldorf.

Marți, 19 septembrie, Custodele Coroanei a luat parte la o întâlnire de lucru a Fundației Regale Margareta a României, a Asociației Casa Majestății Sale și a Fundației Colecția Regală.

Tot marți, Principele Radu a găzduit o Seară a Palatului Elisabeta dedicată patrimoniului regal Sinaia.

Miercuri, 20 septembrie, Custodele Coroanei a primit pe reprezentanții companiei Florentino Delure din Republica Moldova.

Tot miercuri, Principele Radu a primit pe dl Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

În aceeași zi, Custodele Coroanei a primit pe avocatul dr. Ioan Luca Vlad, reprezentantul legal al Casei Regale a României.

Joi, 21 septembrie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit pe doamna Alexandra Arnăutu.

Tot joi, cuplul regal a luat parte la o reuniune de lucru a Casei Majestății Sale, la care au participat Șeful Casei, doamna Constanța Iorga, precum și domnii Traian Sârcă și Ionuț Demetriad.

În aceeași zi, Custodele Coroanei a primit pe domnii Claudiu Bisnel și Andrei Stoian, reprezentând compania Brisk Group.

Vineri, 22 septembrie, Principele Radu a participat la o întâlnire de lucru reunind Administrația Proprietăților Regale, Asociația Casa Majestății Sale și Fundația Colecția Regală, la care au luat parte domnii Ion Tucă, Radu Ghină, Traian Sârcă și Ionuț Demetriad.

Tot vineri, Principele Radu a primit pe maiorul Gabriel Ion, de la MApN.

În aceeași zi, a avut loc o reuniune de lucru a Secretariatului Casei Majestății Sale, la care au participat Șeful Casei, doamna Constanța Iorga, directorul Asociației Casa Majestății Sale, doamna Felicia Duță, precum și domnii Traian Sârcă și Ionuț Demetriad și domnișoara Iuliana Petrescu.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale