Săptămâna la palat, 28 iunie – 4 iulie 2021

10 iul. 2021

Luni, 28 iunie, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit în Salonul Alb al Palatului Elisabeta echipa TVR a emisiunii “Mic dejun cu un campion”, condusă de realizatoarea Daniela Zeca-Buzura.

Marți, 29 iunie, Majestatea Sa a primit o delegație a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Tot marți, Majestatea Sa a primit pe dl Ion Silviu Lefter, director executiv al Crucii Roșii Române, pe dl avocat Ioan Luca Vlad și pe dra Liana Greavu.

Miercuri, 30 iunie, Principele Radu a primit, în numele Majestății Sale, pe Excelența Sa doamna Adriana Stănescu, ambasadorul numit al României la Berlin.

În aceeași zi, Majestatea Sa a primit Comitetul de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Ședința Comitetului de Direcție a avut loc în grădina palatului.

Tot miercuri, la ora 19.30, Majestatea Sa și Principele Radu, având alături pe Principesa Sofia și pe Principesa Maria, au găzduit Seara Palatului Elisabeta prilejuită de împlinirea a 20 de ani de la reîntoarcerea Familiei Regale la palat. Cu această ocazie a avut loc lansarea volumului “Povestea Palatului Elisabeta”, publicată de Editura Curtea Veche.

Joi, 1 iulie, la ora 12, Majestatea Sa Custodele Coroanei, președinta Crucii Roșii Române, a găzduit sărbătorirea în avans a Zilei Crucii Roșii (4 iulie). Au luat parte 200 de invitați, voluntari, susținători și angajați ai organizației naționale.

Tot joi, după-amiază, Majestatea Sa a primit pe doamna Nisreen Rubaian, Reprezentant al Agentiei ONU pentru Refugiati în România (UNHCR), cu prilejul încheierii misiunii sale în România. A luat parte doamna Gabriela Leu.