“Royal Afternoon”, consacrată legăturilor economice ale României

15 sept. 2021

Compania RSM România, specializată de douăzeci și cinci de ani în servicii globale de audit, taxe și consultanță, a fost aseară gazda evenimentului “Royal Afternoon”, care a reunit reprezentanți ai Camerei de Comerț Româno-Britanice, ai Camerei de Comerț România-Țările de Jos, ai Camerei de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova și ai Asociației Firmelor Spaniole din România (ASEMER).

ASR Principele Radu a răspuns invitației dlui Dan Schwartz, managing partner și co-fondator al companiei românești, care face parte din rețeaua mondială RSM, cu birouri în 120 de țări ale lumii.

La eveniment au luat parte membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București, diplomați străini, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale.

Alături de Principele Radu s-a aflat dna Felicia Duță, directorul executiv al Asociației Casa Majestății Sale, și dl Leonard Chelaru-Popovici, consilier regal.

Cele șase vizite externe pe care Asociația Casa Majestății Sale le organizează anual pentru Custodele Coroanei și Principele Radu includ, de fiecare dată, o componentă economică, atât pentru intensificarea investițiilor și a schimburilor comerciale dintre România și țări ale lumii, cât și pentru consolidarea și punerea pe hartă, în țări ale UE, a comunităților locale românești.

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale Custodele Coroanei