Vizită in Regatul Thailandei, 2004

05 mart. 2004

Principele Radu de Hohenzollern-Veringen va efectua o vizita in Thailanda
ROMPRES
, 5 martie 2004

Principele Radu de Hohenzollern-Veringen, reprezentantul special al Guvernului pentru integrare, cooperare si dezvoltare durabila, va efectua o vizita in Regatul Thailandei in perioada 8-12 martie.

Cu ocazia prezentei sale la Bangkok, principele Radu va vizita Colegiul National de Aparare si va participa la un briefing organizat de ofiterii colegiului. De asemenea, Alteta Sa va sustine conferinta ”Romania, My Country” la Universitatea Chula1ongkorn din Bangkok. Discursul va fi transmis, in direct, de unul din posturile nationale de radio.

Pe parcursul vizitei, principele Radu se va intalni cu ministrul Dezvoltarii Sociale, cu ministrul Turismului si Sportului si va fi oaspetele Ministerului de Externe thailandez. Totodata, Alteta Sa va avea intalniri cu reprezentanti ai Agentiei de comert Thai Trade Representative si cu presedintele organizatiei Board of Trade. Principele va vizita si cateva dintre proiectele regale de Dezvoltare Durabila.

Nu in ultimul rand, principele Radu va participa la un dineu oferit in onoarea sa de Ambasadorul Romaniei la Bangkok. La eveniment vor participa membri ai asociatiei Joint Thailand Romania Business Council.