Principesa Maria la inaugurarea Școlii Primare Concordia

11 iun. 2022

Joi, 9 iunie 2022, Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a aflat în municipiul Ploiești.

Principesa Maria a participat la inaugurarea Școlii Primare Concordia alături de copii, de părinți, de sponsori și de autorități locale.

Școala Primară CONCORDIA din cadrul EDU-CAMPUS CONCORDIA oferă oportunități de învățare incluzivă pentru copii proveniți din medii vulnerabile, dezavantajați social sau financiar și din familii ai căror părinți își pot permite plata unei taxe modeste de școlarizare. Școala se diferențiază prin modelul educațional care pune în prim-plan dezvoltarea socio-emoțională a copiilor ca promotor al dezvoltării cognitive.

Principesa Maria a vizitat școala și a participat alături de copii la diverse ateliere interactive. Alteța Sa Regală a vizitat și stațiunile de învățare din parcul pedagogic: poteca senzorială, grădina pedagogică, hotelul de insecte, stația de biodiversitate sau stația de apă.

Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de peste 24 ani în România, care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Organizația Umanitară Concordia se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Maria din anul 2015.