Principesa Elena, în vizită la Asociaţia Furnizorilor Regali

27 oct. 2023

Alteţa Sa Regală Principesa Elena a participat astăzi la o întâlnire la sediul Asociației Furnizorilor Regali. Alteţa Sa Regală a întâlnit, în calitatea sa de Protector al asociaţiei, consiliul de conducere al organizației și a discutat despre proiectele anului 2024 pe care Asociatia Furnizorilor Regali urmează sa le organizeze. La întâlnire au participat: domnul Alin Caraman, președinte, domnul Răzvan Popescu, vicepreședinte, doamna Mihaela Dumitru, domnul Marina Cozma şi doamna Oana Groza. HISTOIRES ROYALES

Reprezentând majoritatea furnizorilor Casei Majestății Sale, asociația a fost înființată pentru promovarea principiilor care stau la baza acordării acestui titlu de onoare, comparat uneori cu “un titlu nobiliar al comercianților”.

Reunind firme și profesioniști din domenii precum alimentația, moda, electronic, porțelanuri, vinificație si diverse meșteșuguri tradiționale, asociația dorește să devină catalizatorul eforturilor Furnizorilor Casei Regale române de a promova înaltele standarde de calitate și excelență în activitatea comercială.

Reînviind o tradiție întemeiată odată cu Dinastia Română, calitatea de Furnizor al Casei Regale presupune, potrivit statutului său, o recunoaștere și apreciere a calității  produselor sau serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială, seriozitatea și înaltul  profesionalism în relația cu clienții. Asociația este modelată după exemplul britanic, al Asociației Furnizorilor Regali britanici, care servește la informarea publicului despre activitatea și produsele deținătorilor acestui respectat simbol al calității.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale