Principele Radu va fi primit de Presedintele Republicii Ungare, iunie 2003

23 iun. 2003

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa – luni 23 iunie 2003
Principele Radu va fi primit de Presedintele Republicii Ungare. Vizita la Budapesta, 23-25 iunie 2003

Principele Radu s-a intalnit astazi cu conducerea Universitatii Nationale de Aparare a Ungariei. Reprezentantul Special a vizitat universitatea si a participat la un dialog cu conducerea universitatii.
Impreuna cu Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, Alteta Sa Principele Radu va vizita, astazi dupa-amiaza, Universitatea Central Europeana din Budapesta. La ora 17, Principele Radu va tine, la Universitatea Central Europeana, conferinta Europa din noi.

Maine, marti 24 iunie, Principele Radu se va intalni cu conducerea Agentiei Ungare de Promovare a Investitiilor si Comertului Exterior, va avea o intalnire cu membri reprezentativi ai Consiliului Atlantic Ungar, va dialoga cu jurnalisti maghiari si cu reprezentanti ai presei internationale acreditati in Ungaria si va participa, alaturi de ASR Principesa Margareta, la o receptie oferita de Ambasada Romaniei la Budapesta.

Miercuri 25 iunie, Principele Radu va fi primit de Presedintele Republicii Ungare, Excelenta Sa dr. Madl Ferenc, se va intalni cu vicepresedintele Aliantei Civice Ungare, dl Schmitt Pal, va fi primit de primarul general al capitalei, dl Demszky Gabor si se va intalni cu dl Kiss Peter, seful cancelariei prim-ministrului ungar.