Principele Radu la Târgul de Carte Madrid, 28 mai 2018

28 mai 2018

În cadrul vizitei în Regatul Spaniei, Alteța Sa Regală Principele Radu a ținut astăzi o conferință la Târgul de Carte Madrid 2018, găzduit în Parcul Retiro din centrul capitalei Regatului Spaniei. România este țara invitată a târgului din acest an.

În compania publicistului și istoricului Filip Iorga, Principele Radu a vorbit la Pavilionul României despre rolul Familiei Regale în societatea românească de astăzi.

La finalul conferinței, care s-a bucurat de  prezența unui numeros public, Alteța Sa Regală a vizitat standul de carte românească și a acordat autografe.

În zilele de sâmbătă și duminică, prezența publicului în Parcul Retiro, la Târgul de Carte, a fost extraordinară. Încă de la primele ore ale dimineții, mii de oameni s-au perindat prin fața standurilor cu cărți. Standul românesc s-a bucurat de o atenție specială, din partea spaniolilor și din partea concetățenilor noștri.

România, invitat de onoare al târgului, participă anul acesta cu 400 de titluri, 300 în limba română și 100 în limba spaniolă. Este cea mai amplă participare de carte românească la târgul madrilen din istoria de aproape opt decenii a târgului (între 25 mai și 10 iunie, anul acesta are loc a 77-a ediție).

 

{gallery(1047)}