Principele Radu in Emiratele Arabe Unite, februarie 2005

20 feb. 2005

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa – 20 februarie 2005
Principele Radu in vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, 19-23 februarie 2005

La invitatia Altetei Sale Seicului Abdullah bin Zayed al Nahyan, ministrul Informatiilor si Culturii al Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Principele Radu, Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei, a inceput ieri o vizita oficiala la Abu Dhabi, Dubai, Al Ain si Sharjah.

In cursul zilei de ieri, Principele Radu a avut o intalnire cu Alteta Sa Seicul Abdullah, in cursul careia a discutat posibilitatea dezvoltarii relatiilor economice, culturale si educationale dintre cele doua tari. Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei a anuntat gazdelor forumul economic romanesc ce va avea loc la inceputul lunii aprilie in Emiratele Arabe Unite, eveniment la care vor participa peste cincizeci de oameni de afaceri romani

""
Tot ieri, la Teatrul National din Abu Dhabi, Principele Radu a inaugurat o seara culturala romaneasca, in cadrul careia ansamblul folcloric Rapsozii Botosanilor au sustinut un foarte apreciat concert de muzica populara ""

Principele Radu a participat la receptia organizata la Resedinta Romaniei de catre ambasadorul Romaniei �n Emiratele Arabe Unite, ES dl Ioan Emil Vasiliu. La receptie au fost prezenti membri ai comunitatii romanesti din EAU, ca si ambasadorii Marii Britanii, Norvegiei, Olandei, Greciei, Turciei, Cehiei, Thailandei si Australiei.

Vizita va continua cu intalniri la Camera de Comert din Abu Dhabi, la Institutul de Studii Strategice al EAU, la Zona Libera pentru Media si Tehnologie din Dubai, la Universitatea din Sharjah, la Camera de Comert din Sharjah. Principele Radu va avea, de asemenea, intalniri cu alte oficialitati guvernamentale ale Emiratelor Arabe Unite

""

""