Vizita in judetul Arad, august 2003

21 aug. 2003

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa – 21 august 2003
Principele Radu in judetul Arad, 15 si 21 august 2003


Alteta Sa Principele Radu a luat parte in ziua de 15 august, in satul Capalnas din judetul Arad, la aniversarea a 645 de ani de la atestarea documentara a localitatii si a 150 de ani de la instalarea pe acele meleaguri ale familiei Mocioni.

Principele a vizitat, joi 21 august, municipiul Arad. La Prefectura Judetului Arad, Reprezentantul Special s-a intalnit cu prefectul, dl Vasile Dan Ungureanu si cu subprefectul, dl Traian Remetan. In continuare, Principele s-a intalnit cu dl Dorel Popa, primarul municipiului Arad, la sediul primariei. In cele doua intalniri, Principele a trecut in revista posibilitatea unor colaborari intre autoritatile locale aradene si Palatul Elisabeta, in domeniul cultural si economic, perspectiva unei colaborari in vederea atragerii investitorilor straini si aceea privind transformarea comunei Savarsin intr-un model de dezvoltare agroturistica si ecologica.

Principele a vizitat, de asemenea, trei companii industriale aradene: Feroneria S.A., Astra Vagoane Calatori SRL si Contor Zenner S.A.