Povestea Palatului Elisabeta

10 iul. 2021

A ieșit sub tipar albumul “Povestea Palatului Elisabeta”, scris de Alteța Sa Regală Principele Radu și ilustrat de artiștii fotografi Alexandru Chiriță și Daniel Angelescu.

Volumul aparține editurii Curtea Veche și este o retrospectivă a celor douăzeci de ani de când Familia Regală s-a întors la palat. El face o radiografie a acțiunilor regale pe care Majestatea Sa Custodele Coroanei și ceilalți membri ai familiei le susțin în interesul României.

Totodată, volumul are un capitol dedicat primelor două decenii ale edificiului, în timpul Regelui Carol al II-lea și al Principesei Elisabeta (proprietara palatului), și, de asemenea, în timpul Regelui Mihai I și al Reginei-Mamă Elena.

Curtea Veche Publishing întregește, astfel, seria cărților dedicate reședințelor regale românești aflte astăzi în funcțiune: Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

Cartea va putea fi curând achiziționată din librării, online (de pe website-urile Curtea Veche Publishing, Librărie.Net, Elefant.Ro) și din magazinele de suveniruri de la Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.