Gala Fundatiei Principesa Margareta la Bruxelles, octombrie 2007

17 dec. 2007

In seara de vineri 14 octombrie, in saloanele hotelului Conrad din Bruxelles, ASR Principesa Margareta a Romaniei si AS Principele Radu de Hohenzollern-Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, au luat parte la gala Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, destinata colectarii de fonduri pentru proiectele integrate al fundatiei, vizand copii si batrani, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.

/ /

Alaturi de Principesa Margareta si Principele Radu, la eveniment au mai luat parte ASR Principesa Lea a Belgiei, marchizul Olivier de Trazegnies, Francoise Ench, Francoise de Neuville, starul televiziunii franceze Stephane Bern, ES dl ambasador Ion Jinga alaturi de dna Jinga, precum si multe alte personalitati marcante ale vietii publice belgiene.

/ /

Gala de la Bruxelles, organizata de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, a fost a douasprezecea, de-a lungul anilor, in Belgia. Celealte gale au avut loc la Namur, la Anvers, la Hotel de Ville de Saint-Gilles, ori in alte edificii bruxelleze, cum ar fi Muzeul Cinquantenaire sau Teatrul National.