Cea mai importantă personalitate feminină din România, 2022

24 mart. 2022

Miercuri, 23 martie 2022, la a unsprezecea ediție a Galei Forbes Woman, organizată de revista Forbes România, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a primit titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”. Titlul a fost acordat în afara concursului. Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj participanților la gală.

Gala Forbes Woman încurajează personalitățile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societate românească. Gala sărbătorește și premiază pe cele mai puternice și mai influente femei din România, fie că ele activează în business, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.

Legat de gală, tot miercuri, în cursul dimineții, a avut loc o nouă ediție Forbes Woman Summit 2022.

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu titlul de “cea mai influentă femeie din România” de către Forbes România în anii 2016, 2017, 2018 și 2019. În anul 2014, Custodele Coroanei s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România. În anii 2020 și 2021, Majestatea Sa a fost distinsă, în afara concursului, cu titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”.