Agenda la Palatul Elisabeta și Castelul Foișor, 16-20 octombrie 2023

21 oct. 2023

Marți, 17 octombrie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe doamna senator Anca Dragu.

Tot marți, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au primit la Palatul Elisabeta pe domnul și doamna Mircea Crăciun, reprezentând compania Ecogarden Construct.

Miercuri, 18 octombrie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe domnul Anders Lindberg, consilier onorific al Majestății Sale Custodele Coroanei.

Tot miercuri, Majestatea Sa și ASR au avut la Palatul Elisabeta o reuniune de lucru comună a Asociației Casa Majestății Sale și a Fundației Colecția Regală, în prezența doamnei Constanța Iorga, a doamnei Felicia Duță și a domnului Radu Ghină.

La Castelul Foișor, Principele Radu a primit joi, 19 octombrie 2023, pe lt.col. Charles Richards CVO, fostul Deputy Master al Casei Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

Vineri, 20 octombrie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit pe Sir Clive Alderton KCVO, secretar privat principal al Regelui Charles al III-lea, împreună cu Lady Catriona Alderton. La întâlnire au luat parte ASR Principesa Sofia, precum și domnul Benedict Alderton și domnișoara Rosanagh Alderton.