Agenda la Palatul Elisabeta, 4-10 octombrie 2021

07 oct. 2021

Luni, 4 octombrie, Excelența Sa domnul Durante Mangoni, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Italiene la București a fost primit de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei. Domnul ambasador a fost acompaniat de soția sa, doamna Eleonora Mancini. La întâlnire a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

Marți, 5 octombrie, Custodele Coroanei a primit pe dl. Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române, și pe dra Liana Greavu, șeful de Cabinet al Majestății Sale.

În aceeași zi, Custodele Coroanei a avut o întâlnire cu angajații Asociației Casa Majestății Sale (ACMS) și ai Fundației Colecția Familiei Regale a României (FCFR). Au participat directorul executiv ACMS, Felicia Duță, directorul FCFR, Radu Ghină și Cancelarul Casei Majestății Sale, Traian Sârcă.

Tot marți, Custodele Coroanei a primit pe doamna Cristina Capitanu, doamna Elena Oancea, doamna Camelia Șucu și doamna Raluca Michailov. La întâlnire a luat parte dl Radu Ghină, directorul FCFR.

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale Custodele Coroanei