Agenda la Palatul Elisabeta, 20-26 martie 2023

24 mart. 2023

Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit luni, 20 martie, pe Excelența Sa domnul Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Turcia la București. La întâlnire a fost prezent ASR Principele Radu.

Tot luni, Principele Radu a primit, în numele Majestății Sale, pe Excelența Sa domnul Victor Chirilă, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova. La întâlnire au luat parte doamna Mihaela Manoli, adjunctul misiunii diplomatice, doamna Felicia Duță, directorul executiv al Asociației Casa Majestății Sale, și cancelarul Casei MS, domnul Traian Sârcă.

Marți, 21 martie 2023, Principele Radu a primit, în numele Majestății Sale, pe Excelența Sa domnul Reuven Azar, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Israel la București.

Miercuri, 22 martie, Custodele Coroanei și Principele Radu au luat parte la o ședință de lucru a Secretariatului Regal și a Asociației Casa Majestății Sale.

Tot miercuri, Principele Radu a primit pe doamna Iren Arsene, fondator și director al Editurii Curtea Veche.

Joi, 23 martie, Principele Radu a primit pe dl Cristian Comeagă (autor al filmului ORICE… ORICÂT!), dl Dorin Stelescu (producător executiv) și dl Vlad Stoicescu (expert în strategie și dezvoltare).

Tot joi, Principele Radu a primit pe dl Ovidiu Nahoi, jurnalist, și pe dr. Mihai Pîrvu, de la Clubul Aristocratic Rapid.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale