Agenda Familiei Regale a Romaniei – septembrie si octombrie

22 nov. 2001

La Castelul Regal de la Savarsin va avea loc duminica 23 septembrie festivitatea de premiere a Festivalului National de literatura Dorel Sibii, organizat de catre autoritatile si oamenii de cultura din localitatea Savarsin.

Majestatile Lor Regele Mihai I si Regina Ana vor lua parte la deschiderea Salonului Auto Bucuresti 2001, editia a III-a, in ziua de joi 27 septembrie 2001, la ora 17.  Evenimentul va avea loc la Romaero Baneasa.

Vineri 28 septembrie 2001, de la ora 10 la ora 11.30, Majestatile Lor Regele si Regina vor vizita societatea Dorobantul din Ploiesti, societate industriala cu traditie, specializata in productia de stofe.

A.S.R. Principesa Margareta a Romaniei si A.S. Principele Radu de Hohenzollern-Veringen vor lua parte, in seara zilei de 4 octombrie 2001, la un dineu oferit in onoarea lor de Rotary Club Barcelona Centro, in vederea organizarii la Barcelona in anul 2002 a unei gale de binefacere pentru copiii din Romania.

Principesa Margareta va sustine la Paris, in ziua de 8 octombrie 2001, o conferinta cu titlul Romania – reinnoirea sperantei, urmata de o dezbatere.  Evenimentul va avea loc la Centre de l’Union Inter-Alliée si este organizat de Ladies First Club.

In ziua de 18 octombrie 2001, Principesa Margareta si Principele Radu vor fi invitati de Cercul Francez din Geneva, pentru a sustine impreuna o conferinta intitulata Speranta si identitate pentru Romania.