Agenda la Bucuresti, ianuarie 2004

13 ian. 2004

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa13 ianuarie 2004
Activitatea Reprezentantului Special la Bucuresti in luna ianuarie 2004

1) Luni, 5 ianuarie, la ora 9, Alteta Sa a intalnit pe dl general locotenent Ilie Marin.

2) Luni, 5 ianuarie, Alteta Sa a intalnit pe domnul Vlad Popescu, directorul Editurii Nemira.

3) Marti, 6 ianuarie, Alteta Sa a vizitat Institutul National pentru Memoria Exilului Romanesc, la invitatia domnului Dinu Zamfirescu, presedintele INMER.

4) Miercuri, 7 ianuarie, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Florian Colceag.

5) Joi, 8 ianuarie, la ora 15.00, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Alex Serban, directorul Casei NATO.

6) Joi, 8 ianuarie, la ora 17.00, Alteta Sa a intalnit la Palatul Elisabeta pe ES domnul Abdel Latif Bawab, ambasadorul Regatului Hasemit al Iordaniei, si pe domnul Amer Majali, prim colaborator.

7) Vineri, 9 ianuarie, la ora 10, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Emil Hurezeanu.

8) Vineri, 9 ianuarie, la ora 12.00, Alteta Sa s-a intalnit la Palatul Elisabeta cu domnul Dan Suciu, editor coordonator al revistei Banii nostri.

9) Vineri, 9 ianuarie, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Victor Ciorbea, presedintele PNTCD.

10) Luni, 12 ianuarie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe domnii James McAskill si David Mulvagh, reprezentanti ai Writtle College din Marea Britanie.

11) Luni, 12 ianuarie, la ora 16.00, Principele Radu a primit pe jurnalistul Robert Turcescu.

12) Luni, 12 ianuarie, la ora 17.00, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe domnul Horia-Roman Patapievici.

13) Luni, 12 ianuarie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au primit la cina pe domnii Osmane Aidi, om de afaceri sirian, specialist in hidrologie si pe domnii Federic Plumas si Alain Mreider.

14) Marti, 13 ianuarie, la ora 10.00, Alteta Sa Principele Radu a intalnit pe domnul academician Razvan Theodorescu, Ministrul Culturii si Cultelor, la noul sediu al ministerului din soseaua Kiseleff.

15) Marti, 13 ianuarie, Alteta Sa a vizitat Centrul de Formare si Management pentru Comert, aflat sub conducerea domnului Corneliu Barnea.

16) Marti seara, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl profesor universitar Vasile Secares, rectorul SNSPA.

17) Miercuri, 14 ianuarie, Principele Radu a primit pe Domnul Radu Merica, CEO al Grupul Tiriac.

18) Joi, 15 ianuarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Doamna Cristina Topescu, de la Prima TV.

19) Joi, 15 ianuarie, Alteta Sa a intalnit pe Domnul Liviu Mihaiu, redactor-sef al ziarului Academia Catavencu.

20) Joi, 15 ianuarie, Principele Radu a primit pe Domnul si Doamna Cristian Hadji-Culea.

21) Vineri, 16 ianuarie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au primit pe Domnul profesor si Doamna Andrei Plesu.

22) Duminica, 18 ianuarie, la Palatul Elisabeta, Principele Radu a acordat un interviu Televiziunii TV Galati.

23) Duminica, 18 ianuarie, Alteta Sa a fost invitat in cadrul rubricii ”Rezervat a emisiunii Maraton blue-jeans de la Radio Romania Tineret.

24) Luni, 19 ianuarie, Alteta Sa a primit la palatul Elisabeta pe domnul Prof. Univ. Dumitru Porojan, reprezentant al IRECSON.

25) Marti, 20 ianuarie,la ora 17.00, Principele Radu a intalnit la Palatul Elisabeta pe domnul Sharad Kumar Saraf si pe Excelenta Sa Dl. Ajai Malhotra, Ambasadorul Indiei la Bucuresti.

26) Marti, 20 ianuarie, la ora 18.00, Alteta Sa a participat la festivitatea de decernare a premiilor pe anul 2003 a Fundatiei Colegiului National de Aparare, in cadrul careia a primit Diploma de onoare pentru modul in care promoveaza interesele Romaniei in procesul de integrare euro-atlantica.

27) Marti, 20 ianuarie, la ora 20.00, la Ateneul Roman, Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana, impreuna cu Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au participat la ceremonia de inaugurare a Institutului Cultural Roman.

28) Duminica, 25 ianuarie, Alteta Sa Principele Radu a lansat volumul autobiografic Sapte, in cadrul hipermarketului Cora.

29) Luni, 26 ianuarie, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe domnii Dumitru Porojan, director general IRECSON, si profesor Iunius Ray, reprezentant al Ecole Hoteliere de Lausanne.

30) Luni, 26 ianuarie, Principele Radu a acordat un interviu doamnei Sabina Fati, pentru cotidianul Evenimentul Zilei.

31) Luni, 26 ianuarie, la ora 18.00, a fost organizata o noua editie a Serilor Palatului Elisabeta, dedicata membrilor societatii civile care au fost alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai inca din primele clipe ale deceniului trecut.

32) Marti, 27 ianuarie, la Marriott Grand Hotel Bucuresti, Principele Radu a participat la lansarea conceptului Un proiect de viitor. Evenimentul a fost organizat de Ecole Hoteliere de Lausanne si s-a desfasurat sub egida Casei Regale a Romaniei.

33) Marti, 27 ianuarie, la ora 16.00, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe regizorul Constantin Dicu de la Televiziunea Romana.

34) Marti, 27 ianuarie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe domnul Prof. Univ. Cornel Codita de la SNSPA.

35) Miercuri, 28 ianuarie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe reprezentantii Ecole Hoteliere de Lausanne si IRECSON.

36) Miercuri, 28 ianuarie, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta pe domnul si doamna Horia Roman Patapievici.