Agenda la Bucuresti, octombrie 2003

03 nov. 2003

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa
Activitatea Reprezentantului Special la Bucuresti in lunile iulie, august si septembrie 2003

Activitatea Reprezentantului Special la Bucuresti in luna octombrie 2003

1) Joi 2 octombrie ora 12, AS Principele Radu a participat, alaturi de ASR Principesa Margareta la Ziua Unitatii Germane, in sala de receptii a hotelului Crowne Plaza.

2) Duminica 12 octombrie, ASR Principesa Margareta si Alteta Sa Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta un grup de oameni de afaceri din Marea Britanie.

3) Luni 13 octombrie, la ora 16, Altetele Lor au luat parte la inaugurarea noului sediu al Casei Natiunilor Unite.

4) Luni 13 octombrie, la ora 18, Principele Radu a luat parte la sedinta Asociatiei George C. Marshall Romania.

5) Marti 14 octombrie, Principesa Margareta si Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta o delegatie a Jandarmeriei Franceze, condusa de colonelul Cavallier.

6) Marti 14 octombrie, Principesa si Principele au participat la Palatul Parlamentului la receptia oferita de ES Presedintele Romaniei, dl Ion Iliescu si de ES dl Prim-ministru, Adrian Nastase cu prilejul intalnirii la varf Expanding the European Investment Frontier.

7) Miercuri 15 octombrie, AS Principele Radu s-a intalnit la Palatul Elisabeta cu vice Prim-ministrul leton, dl Ainars Slesers.

8) Joi 16 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dna Benjapa Tubthong, consilier al ambasadei Thailandei la Bucuresti.

9) Joi 16 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Olivier Yvon, expert guvernamental francez.

10) Joi 16 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Ajai Malhotra, Ambasadorul Indiei la Bucuresti.

11) Vineri 17 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta o delegatie a tinerilor din Partidul Umanist Roman.

12) Vineri 17 octombrie, AS Principele Radu s-a intalnit la Palatul Elisabeta cu Ministrul Culturii, dl academician Razvan Theodorescu.

13) Vineri 17 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Doru Frunzulica de la asociatia George C. Marshall Romania.

14) Vineri 17 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Toby Stone, din partea New Economy Development Ltd.

15) Joi, 23 octombrie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta o delegatie de militari albanezi formata din Cpt.R.I Kristaq Gerveni, Cpt.R.III Adriatik Meta si Maior Kristo Rapo. Impreuna cu acestia au mai fost primiti Col. dr. Catalin-Marius Tarnacop si Cdor. Petre Nitu.

16) Vineri, 24 octombrie, AS Principele Radu a participat la deschiderea Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii la RomExpo.

17) Luni, 27 octombrie, AS Principele Radu a participat la conferinta internationala cu tema Armata Romaniei in structurile Aliantei Nord-Atlantice ce a avut loc in Sala de Marmura a cercului Militar National.

18) Luni, 27 octombrie, la ora 19.30, a avut loc, in prezenta Majestatilor Lor Regele Mihai I si Regina Ana, precum si a Altetelor Lor Principesa Margareta si Principele Radu, cea de-a treia Seara a palatului Elisabeta la care au fost invitate personalitati ale Centrului George C. Marshall din Germania, precum si reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale si ai Asociatiei George C. Marshall Romania.

19) Marti, 28 octombrie, Altetele Lor principesa Margareta si Principele radu au participat la sarbatorirea zilei nationale a Republicii Cehe, care a avut loc la Crowne Plaza.

20) Miercuri, 29 octombrie, AS Principele Radu a participat, la Palatul Parlamentului, la manifestarile organizate de Societatea Romana de Radiodifuziune cu prilejul aniversarii a 75 de ani de radiofonie romaneasca.