Vizită la la Cluj, octombrie 2013

31 oct. 2013

Miercuri, 30 octombrie 2013, Altetele Lor Regale Principele Radu si Principele Nicolae ai Romaniei au efectuat o vizita oficiala in municipiul Cluj-Napoca unde au participat la evenimente dedicate zilei de nastere a Majestatii Sale Regelui Mihai.

La inceputul vizitei, Principele Radu si Principele Nicolae au participat, in prezenta a numerosi elevi, parinti si profesori, la lansarea seriei de volume “Cartile Copilariei”, proiect al Editurii Curtea Veche sprijinit de Familia Regala a Romaniei.

Incepand cu ora 15, Altetele Lor Regale au avut o intalnire cu presa, la Biblioteca Centrala Universitara “Lucian Blaga”.

De la ora 16, Principele Radu si Principele Nicolae au  luat parte, la Biblioteca Centrala Universitara ,,Lucian Blaga”, la vernisajul expozitiei dedicate Familiei Regale si Monarhiei in Romania, organizata de Serviciul Colectii Speciale al B.C.U.

Incepand cu ora 16:30, Altetele Lor Regale au vizitat, in cadrul aceleiasi institutii, expozitia ,,Regele urmarit” organizata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

Dupa-amiaza, Altetele Lor Regale au intalnit pe actrita Silvia Ghelan. Marea actrita a fost decorata de Alteta Sa Regala Principele Radu, in numele Majestatii Sale Regele Mihai, cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de ofiter.

De la ora 17,  la Centrul de Cultura Urbana Casino, Principele Radu si Principele Nicolae au participat la lansarea volumului ,,Trei poduri peste lume’’. Aparut la Editura Curtea Veche.