Vizită regală la Luxemburg, octombrie 2012

22 oct. 2012

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei au efectuat, la invitatia Altetelor Lor Regale Marele Duce si Marea Ducesa de Luxemburg, o  vizita de trei zile la Luxemburg, unde au luat parte la ceremoniile oficiale cu ocazia casatoriei Marelui Duce Mostenitor cu Contesa Stephanie de Lannoy.

In seara zilei de vineri, 19 octombrie, Principesa Mostenitoare si Principele Radu au participa la un dineu oficial oferit de Suverani la Palatul Mare Ducal.

Sambata, 20 octombrie, la ora 11, cuplul princiar roman a asista la ceremonia casatoriei Marelui Duce Mostenitor cu Contesa Stephanie de Lannoy, in Catedrala din Luxemburg. Dupa ceremonia religioasa, Principesa Mostenitoare si Principele Radu au lua parte, alaturi de celelalte Familii Regale europene, la dejunul oficial oferit la Palatul Mare Ducal.

Cadoul Familiei Regale romane pentru tinerii casatoriti a fost o rama dubla de fotografii si o cutie, realizate in piele, pentru aceasta ocazie, de artistul Dan Coma, in culorile steagului luxemburghez.