Daruri de Craciun la Savarsin, decembrie 2008

21 dec. 2008

Duminica, 21 decembrie, Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana si Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei au facut cumparaturi intr-un hypermarket din Arad.
Majoritatea articolelor achizitionate, in principal produse alimentare de baza, sunt destinate familiilor nevoiase din Savarsin, batranilor sau persoanelor cu dificultati fizice.

Aproximativ 70 de daruri vor fi oferite personal de catre membrii Familiei Regale, astazi, luni, 22 decembrie. Majestatile Lor si Altetele Lor Regale au facut si cumparaturi pentru uz personal, in care au inclus decoratiuni pentru bradul si masa de Craciun. Membrii Familiei Regale au tinut sa aleaga personal darurile pe care le vor face satenilor din Savarsin. Majestatea Sa Regele Mihai si-a exprimat bucuria de a vizita din nou Aradul, cu acest prilej, si de a constata schimbarile in bine din oras.

Familia regala petrece, ca in fiecare an, Sarbatorile de iarna la Castelul Savarsin. Prin traditie, in aceasta perioada, portile castelului se deschid colindatorilor din toata tara. De asemenea, Majestatile Lor si Altetele Lor Regale se intalnesc cu membri ai localitatii, pentru a oferi daruri de Craciun sau a discuta preocuparile si problemele comunitatii.
Si anul acesta, presa va putea participa la primirea colindatorilor si la pregatirile de Craciun.

Urmatoarele evenimente ale acestei perioade sunt:

Marti, 23 decembrie ora 11.00 Familia Regala primeste la Castelul de la Savarsin, un grup de colindatori din orasul Orastie. De la ora 17.00 Familia Regala primeste un grup de colindatori din Apateu, Arad.
Miercuri, 24 decembrie Majestatile Lor si Altetele Lor Regale primesc Dubasii, din Savarsin.
Joi, 25 decembrie Familia Regala va participa la Timisoara, in Catedrala Mitropolitana, la slujba de Craciun oficiata de IPS Mitropolitul Nicolae Corneanu.

In ultimele zile ale anului 2008 Familia Regala va vizita cateva din orasele din apropierea Savarsinului si vor primi la castel vizita unor personalitati din viata publica romaneasca.
Pentru detalii suplimentare, va invitam sa contactati Secretariatul General al Majestatii Sale Regelui Mihai.
Radu Ghina, Consilier, mobil: 0756 087701
E-mail: radughina@princeradu.ro