Agenda la Bucuresti, octombrie 2008

05 nov. 2008

1) Miercuri, 1 octombrie, ASR Principele Radu al Romaniei a intampinat la aeroportul Otopeni pe ASR Principesa Katherine a Serbiei .
2) In aceeasi zi, ASR Principele a primit la PE vizita unei delegatii din Germania, condusa de consulul onorific al Romaniei in landul Baden-Wurttemberg.
3) In continuare, Altetele Lor Regale, Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei, au participat la receptia de ”Bun ramas” organizata la resedinta Excelentei Sale ambsadorul SUA, dl. Nicholas F. Taubman.
4) Vineri, 3 octombrie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei au primit pe dna Anneli Ute Gabany, analist politic.
5) Marti, 7 octombrie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita unui grup de elevi si profesori de la Colegiul National ”I.C. Bratianu” din Pitesti.
6) Miercuri, 8 octombrie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Nicolae Dragusin, publicist.
7) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui prof. dr. Andrei Brezianu.
8) Joi, 9 octombrie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au primit la PE vizita d-lui Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.
9) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a vizitat Centrului National de Dezvoltare Durabila.
10) Vineri, 10 octombrie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-nei Cristina Bocaciu-Sarbu, reprezentant al Filarmonicii Romane.
11) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Octavian Bellu, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport.
12) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a oferit un interviu postului de radio Romania Cultural.
13) In continuare, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Florin Negrutiu, redactor-sef adjunct al cotidianului ”Gandul”.
14) In aceeasi zi, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au participat la dineul prilejuit de conferinta ”Toamna Academica”, oferit de Forumul Academic Roman.
15) Joi, 16 octombrie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au participat la conferinta de presa in vederea Concertului extraordinar sustinut de catre Maestrul Dan Grigore la Ateneul Roman.
16) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a participat la sesiunea de comunicari organizata de studentii Voluntari pentru idei si Proiecte (ViP) in sala Robert Schumann a Facultatii ASE Bucuresti.
17) In continuare, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au primit la PE vizita reprezentantilor Fundatiei Principesa Maragreta a Romanei.
18) Miercuri, 21 octombrie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita reprezentantilor Centrului National pentru Dezvoltare Durabila.
19) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-nei Dana Deac si a d-lui Mircea Diaconu.
20) Joi, 23 octombrie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Virgil iantu.
21) In continuare, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui col. Constantin Hlihor.
22) In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lor Nicolae Albu, Mihai Fercala si a d-nei Dana Creanga, reprezentatii agentiei Transilvania Travel.
23) In aceeasi zi, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au primit la PE vizita d-lui Razvan Iliescu, arhitect.
24) Vineri, 24 octombrie, ASR Principele Radu a dat un interviu d-lui Ovidiu Goga, reporter al revistei ”The Investors”.
25) In continuare, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au participat la dineul oferit de ES ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti, d-l Henry Paul, la Resedinta Frantei, cu ocazia vernisajului Expozitiei ”Napoleon al III-lea si Principatele Romane”.
26) In continuare, ASR Principele Radu s-a intalnit la Ministerul Internelor si Reformei cu d-l chestor general Anghel Andreescu, Secretar de Stat si sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica.
27) In aceeasi zi, ASR Principele Radu s-a intalnit cu d-na Doina Crangasu, director al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
28) In continuare, ASR Principele a participat la receptia oferita de ES ambasadorul Republicii Austria la Bucuresti, d-l Martin Eichtinger cu ocazia Zilei Nationale a tarii sale.
29) Sambata, 25 octombrie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au participat la Recitalul extraordinar sustinut de maestrul Dan Grigore, la Atheneul Roman, in favoarea proiectelor Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Recitalul a avut loc cu ocazia zilei de nastere a Majestatii Sale Regelui Mihai.
30) Vineri, 31 octombrie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au fost gazdele evenimentului Seara Arhivelor Nationale la Palatul Elisabeta, cu ocazia sarbatoririi a 177 de ani de la infiintare. A fost a 88-a seara a Palatului Elisabeta, de la revenirea Familiei Regale in resedinta, la 18 mai 2001.