Agenda la Bucuresti, aprilie 2008

01 apr. 2008

1)Marti, 8 aprilie, ASR Principele Radu a participat la sarbatorirea a 142 de ani de la infiintare Academiei Romane, unde s-a desfasurat si ceremonia de inmanare a insemnelor academice Majestatii Sale Regelui Mihai I ca urmare a alegerii ca Membru de Onoare al Academiei.
2)In continuare, ASR Principele Radu a participat la receptia oferita la Casa Oamenilor de Stiinta.
3)Joi, 10 aprilie, ASR Principesa Margareta si Principele Radu au primit la PE pe domnul Cyril Svoboda, ministru in guvernul Republicii Cehe si presedintele Consiliului Legislativ al guvernului ceh.
4)In aceeasi zi, Majestatile Lor Regele Mihai I si Regina Ana, Impreuna cu Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu au participat la o cina oferita domnului ministru Cyril Svoboda.
5)Vineri, 11 aprilie, ASR Principesa Margareta si Principele Radu au fost prezenti la Conferinta de presa organizata de coordonatorii evenimentului Europa Fest.
6)In aceeasi zi, ASR Principele Radu s-a intalnit membrii Asociatiei Studentilor Economisti din Romania.
7)In continuare, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Cristian Badilita, istoric si eseist.
8)Sambata, 12 aprilie, ASR Principele Radu a oferit un interviu dnei. Carmen Moise, redactor la postul de televiziune Antena 1.
9)Luni, 14 aprilie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Gheorghe Coclitu, profesor de caligrafie la Universitatea de Arte Bucuresti.
10)In continuare, ASR Principesa Margareta si ASR Principele Radu insotiti de ASR Principele Georg Friederich al Prusiei si ES Nicolae al Romaniei au participat la Gala UNITER.
11)Marti, 15 aprilie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita unui grup de elevi de la Gura Vadului impreuna cu profesorii acestora.
12)In continuare, ASR Principele Radu a facut o vizita redactiei cotidianului Adevarul si a oferit un interviu.
13)Sambata, 19 aprilie, ASR Principele Radu a oferit un interviu d-nei Camelia Csiki, redactor la postul TVR.
14)Duminica, 20 aprilie, ASR Principele Radu si ES Nicolae al Romaniei au participat la Cupa Sakura, organizata de Federatia de Karate Traditional.
15)In continuare, ASR Principesa Margareta si ASR Principele Radu impreuna cu ES Nicolae al Romaniei au fost gazde la PE pentru evenimentul Seara Mai Mult Verde.
16)Marti, 22 aprilie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Valentin Popescu, presedintele INFORR si a d-lui Nicolae Catalin, general manager al Institului de Aeronave Bucuresti.
17)In aceeasi zi, ASR Principesa Margareta si ASR Principele Radu s-au intalnit cu ES dl. Emil Constantinescu si cu dna Nadia Constantinescu.
18)Miercuri, 23 aprilie, ASR Principele Radu a participat la manifestarile organizate cu ocazia sarbatoririi Ziua Fortelor Terestre.
19)In continuare, ASR Princpele Radu a primit la PE vizita d-lui James Kotsomitis, director al Global Capital Markets – Central and Eastern Europe Coverage a Deutsche Bank.
20)In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Stefan Masu, Mare Guvernator al Cavalerilor Templieri de York si a maestrilor Adrian Petre, Gabriel Gherasim si Roman Constantin Tamaduianu.
21)Joi, 24 aprilie, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui academician Sorin Dumitrescu.
22)In continuare, ASR Principele Radu a participat la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti pentru scriitorul roman Norman Manea la Institutul de Cercetari Politice.
23)In aceeasi zi, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-lui Alain Corvez si a dlui Arnoult Gauthier, presedintele V. Ships France SAS.
24)In continuare, ASR Principele Radu a primit la PE vizita dnei Carmen Stanescu si a dlui Damian Crasmaru, actori.
25)Vineri, 25 aprilie, ASR Principele Radu a participat la emisiunea matinala a postului B1TV.
26)In continuare, ASR Principele Radu a primit la PE vizita d-nei Sanda Manu, profesor si regizor de teatru.