Agenda la Bucuresti, iunie 2004

01 iun. 2004

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila
Palatul Elisabeta

Buletin de presa
Activitatea Reprezentantului Special la Bucuresti in luna iunie 2004

1) Marti, 1 iunie, la ora 09.00, Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Dl. Carol Harsan, jurnalist la ziarul Cotidianul.

2) La ora 19.30 Altetele Lor au participat la cina oferita la resedinta de Excelenta Sa Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Michael Guest.

3) Miercuri, 2 iunie, la ora 18.30, Altetele Lor au participat la receptia organizata cu ocazia zilei nationale a Italiei ce a avut loc la Ambasada Italiei la Bucuresti.

4) Joi, 3 iunie, la ora 16.30, Altetele Lor au participat, la Palatul Elisabeta, la conferinta de presa organizata cu ocazia evenimentului Romania, o calatorie regala.

5) La ora 19.00 in aceeasi zi, la Palatul Elisabeta a avut loc un concert de vioara si pian, urmat de o receptie in gradina Palatului, la care au participat numeroase personalitati romane si straine.

6) In ziua de 8 iunie, Alteta Sa Principele Radu insotit de consilier Cornel Comsa a efectuat o vizita in judetul Buzau la Colegiul National B.P. Hasdeu cu ocazia festivitatii de absolvire a elevilor din promotia 2004.

7) In aceeasi zi, la Palatul Elisabeta Alteta Sa Principele Radu a primit pe Domnul Catalin Miguel Tipluica, manager la compania spaniola GAMESAEOLICA.

8) La ora 17.00, la Palatul Elisabeta Reprezentantul Special al Guvernului a primit pe Domnul Stelian Tanase.

9) In cursul serii, Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Ioan Bogdan Lefter, Director al saptamanalului de cultura Observatorul Cultural.

10) Vineri, 11 iunie, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Lucian Mandruta, producator televiziunea Antena I.

11) Luni, 14 iunie, AS Principele Radu s-a intalnit cu pictorul Stefan Caltia.

12) Joi, 24 iunie Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Cris Micut consilier compania IRECSON.

13) L a ora 19.00, AS Principele Radu a participat la receptia oferita cu ocazia zilei nationale a Croatiei, ce a avut loc la Ambasada Croatiei la Bucuresti.

14) In cursul dupa amiezii, la Palatul Elisabeta AS Principele Radu a primit pe domnul Teodor Paleologu.

15) Luni, 28 iunie, Reprezentantul Special al Guvernului a primit in cursul diminetii la Palatul Elisabeta pe Doamna Dana Andronie, sef departament monden al ziarului Jurnalul National.

16) Marti, 29 iunie, la Palatul Elisabeta Altetele Lor au avut o sedinta foto, organizata de revista VIVA.

17) In cursul dupa amiezii, AS Principele Radu a primit pe Ioana si Martin Miller, oameni de afaceri din Marea Britanie.

18) Miercuri 30 iunie, ASR Principesa Margareta si AS Principele Radu au oferit, la Palatul Elisabeta, o receptie in onoarea absolventilor IATC promotia 1984.

19) La ora 18.00, ASR Principesa Margareta si AS Principele Radu au participat la receptia oferita de Ambasadorul Statelor Unite Excelenta Sa Domnul Michael Guest, la resedinta SUA.

20) La ora 20.00, AS Principele Radu a participat la dineul ce a avut loc la Institutul Francez, pentru aniversarea a 20 de ani de la absolvirea IATC.