Vizita in Elvetia, februarie 2009

18 feb. 2009

In perioada 17-22 februarie 2009, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu efectueaza o vizita de lucru in Elvetia, la Geneva, Lausanne, Zürich si Balle.

 

Alaturi de Majestatile Lor Regele Mihai I si Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu vor vor avea intalniri cu personalitati si reprezentanti ai unor institutii, organizatii si companii elvetiene in vederea dezvoltarii proiectelor Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si a relatiilor europene ale comunitatilor locale romanesti.

 

Principesa Margareta va prezida sedinta anuala a Fundatiei care ii poarta numele, filiala din Geneva, si se avea intrevederi cu oameni de afaceri si reprezentanti ai autoritatilor locale, pentru a sustine proiectele viitoare ale fundatiei. Centrul comunitar de la Costesti, judetul Arges, este sustinut cu fonduri colectate in Elvetia.

 

Principele Radu va purta discutii cu membri ai societatii civile, ai mediului bancar, cu oameni de afaceri si reprezentanti ai autoritatilor cantonale, pentru a aduce la cunostinta mediilor economice, universitare si civice elvetiene proiecte din comunitatile locale romanesti.

 

Vizita in Elvetia reprezinta o continuare a programului  ”Orasele Romaniei” si a ”Initiativei Europa regiunilor” pe care Altetele Lor Regale le-au inceput in anul 2006.

 

Majestatile Lor Regele si Regina vor onora cu prezenta o parte dintre aceste intalniri.