Agenda la Bucuresti si Savarsin, aprilie 2004

01 apr. 2004

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila Palatul Elisabeta

Buletin de presa
Activitatea Reprezentantului Special la Bucuresti si Savarsin in luna aprilie 2004

1) Joi, 1 aprilie, la ora 10.00, Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Cornel Oprisiu, Directorul Institutului de Cercetari Aerospatiale, impreuna cu Domnul Valentin Popescu si Domnul Radu Ionescu, membrii INFORR.

2) La ora 15.00, Principele Radu a avut o intalnire cu Domnul Dinu Patriciu, la sediul Rompetrol.

3) La ora 16.00, Alteta Sa a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Petru Romosan, reprezentant al editurii Compania.

4) La ora 17.00, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelenta Sa Domnul Zeljko Kupresak, Ambasadorul Croatiei la Bucuresti.

5) Vineri 2 aprilie, la ora 13.00, Principele Radu a participat la o ceremonie festiva prilejuita de acceptarea Romaniei ca membru cu drepturi depline in cadrul NATO, gazduita de Centrul de Studii NATO, SNSPA, Bucuresti.

6) In aceeasi zi, la ora 15.30., Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Michael Lloyd, director executiv Trination Management and Development.

7) In aceeasi zi, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au participat la o receptie oferita de Domnul Vasile Secares, Rectorul SNSPA.

8) Luni, 5 aprilie, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au participat la Gala UNITER.

9) Marti, 6 aprilie, la ora 11.00, Altetele Lor Principesa Margareta si Principele Radu au intalnit la Palatul Elisabeta pe Domnul David Mulvagh, reprezentant al Writtle College – Marea Britanie.

10) In aceeasi zi, la ora 17.00, Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Adrian Severin.

11) Miercuri, 7 aprilie, la ora 16.00, AS Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Mihai Rohan, Director General al companiei Heidelberg Carpatcement.

12) In aceeasi zi, la ora 18.20, Principesa Margareta si Principele Radu au primit pe domnul Regis Mougel, Director General Cora Romania.

13) Joi, 8 aprilie, Principele Radu a participat la inregistrarea emisiunii 100%, realizata de jurnalistul Robert Turcescu, in studiourile Realitatea TV.

14) La ora 16.00, Alteta Sa a asistat la finala concursului International ”Fiat Debate”, avand drept concurenti elevii liceelor Mihai Viteazul si Ion Luca Caragiale din Ploiesti.

15) Alteta Sa Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta delegatie din partea companiei ”3M” Romania, condusa de directorul general, Domnul Wayne Garrett.

16) La castelul de la Savarsin, in ziua de sambata, 10 aprilie, Alteta Sa a avut o intalnire cu Primarul Comunei Savarsin.

17) In cursul serii, Altetele Lor au participat la Slujba de Inviere.

18) Duminica, 11 aprilie, Altetele Lor au participat la Slujba bisericeasca pentru prima zi de Paste.

19) In aceeasi zi, Altetele Lor au avut intilnire cu Preotul comunei Savarsin.

20) In cursul dupa-amiezii, Altetele Lor au primit la castelul de la Savarsin pe Domnul Lucian Indries de la ,,Husqvarna,, Deva si pe Domnul Mircea Bobora de la ,,Casial,, Deva.

21) Luni, 12 aprilie, Altetele Lor au primit la castel pe Domnul Vasile Ungureanu, prefectul judetului Arad.

22) In aceeasi zi, Altetele Lor s-au intalnit cu Doamna Lizica Mihut rectorul Universitatii ,,Aurel Vlaicu,, din Arad, impreuna cu Domnul Asistent universitar Tiberiu Dekany.

23) Tot in aceeasi zi, luni, 12 aprilie s-au intalnit cu Domnul si Doamna Radu Strein de la Universitatea de Medicina din Timisoara.

24) Miercuri, 14 aprilie, la ora 10.00, Alteta Sa a avut o intilnire la Palatul Elisabeta cu Domnul Dumitru Porojan, presedinte compania IRECSON.

25) In aceeasi zi, Alteta Sa s-a intalnit la Palatul Elisabeta cu Domnul Marian Popescu, de la Editura Unitext.

26) La ora 19.00, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta pe Domnii Theodor Stolojan si Calin Popescu Tariceanu.

27) Vineri, 16 aprilie, la ora 10.00, Alteta Sa a efectuat o vizita la Societatea Comerciala ,,Frottirex,, S.A. din Bucuresti.

28) La ora 13.00, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Marius Tuca, directorul ziarului Jurnalul National.

29) In aceeasi zi, la ora 17.00, Alteta Sa a avut o intalnire cu jurnalistul Emil Hurezeanu.

30) La ora 19.00, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Ion Caramitru, presedinte UNITER.

31) In perioada 21 – 24 aprilie, ASR Principesa Margareta si AS Principele Radu au participat la Castelul Regal de la Savarsin, la o noua reuniune internationala avand ca tema dezvoltarea rurala a comunitatii si Domeniului Regal Savarsin. La reuniune au luat parte arhitectii Serban Sturdza (presedintele Uniunii Arhitectilor din Romania) si Jerry Harrall (Marea Britanie), Jamie McAskill, prorectorul Writtle College (Essex, Marea Britanie), David Mulvagh, coordonatorul Writtle College International (Romania), Anne-Marie Liano (Franta), Dan Rizeanu, Alexandra Arnautu, Tiberiu Dekany, administrator al Domeniului Regal Savarsin SRL si Ioan Vodiceanu administratorul Castelului Savarsin. S-au discutat prioritatile pentru anul 2004 ale ansamblului de 17 proiecte comune de dezvoltare sociala, ecologica, comerciala, turistica si agricola, precum si cele legate de educatie, sanatate si de formatie profesionala.

32) Luni, 26 aprilie, AS Principele Radu s-a intalnit cu dl Secretar de Stat George Cristian Maior, la sediul MApN.

33) In cursul serii, Alteta Sa Principele Radu a participat la o receptie oferita de Casa NATO si Consiliul Atlantic al SUA.

34) Marti, 27 aprilie, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta un grup de elevi de la Colegiul National Mihai Viteazul din Slobozia.

35) In cursul serii, Altetele Lor au primit la Palatul Elisabeta pe Domnul Ion Tiriac.